ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Συζητήσεις για άλλες ομάδες

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό fukuda3 » Παρ Φεβ 19, 2010 3:18 pm

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη» ή να συγχωνευτεί με άλλο σύλλογο της Πελοποννήσου, ο Αστέρας Τρίπολης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτας Γιώργος Γρηγορόπουλος, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις που γίνονται με τους μεγαλομετόχους των Αρκάδων Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.

Είναι δεδομένο ότι το ποτήρι ...ξεχείλισε για τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης μετά το παιχνίδι των Αρκάδων με τον Ολυμπιακό, αφού η λιγοστή προσέλευση, η συμπεριφορά του κόσμου και οι αποδοκιμασίες προς τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μποροβήλο απαγοήτευσαν τους κ. Μπάκο και Καϋμενάκη, οι οποίοι πλέον σκέφτονται το ενδεχόμενο συγχώνευσης του Αστέρα Τρίπολης με άλλον σύλλογο της Πελοποννήσου, ενώ υπάρχουν σενάρια που κάνουν λόγο για μεταφορά της έδρας των Αρκάδων σε άλλο γήπεδο, λόγω της απαγοητευτικής προσέλευσης κόσμου στα ματς της ομάδας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Γρηγορόπουλος έκανε δηλώσεις με τις οποίες επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των δύο επιχειρηματιών και δεν απέκλεισε πιθανή συνεργασία στο μέλλον:

«Καταρχήν θέλω να επιβεβαιώσω το σοβαρό ενδιαφέρον των φίλων μου Κυρίων Μπάκου και Καϋμενάκη για να μιλήσουμε πάνω σε ένα πλάνο συνεργασίας. Έχουμε πράγματι κάνει κάποιες αρχικές συζητήσεις σε άριστο κλίμα και διαβλέπω μια θετική προοπτική.
Θα είναι ευχής έργο μια συνεργασία στο επίπεδο που είναι εφικτό και πολύ σύντομα θα έχω περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα να σας πω. Μέχρι στιγμής τα μηνύματα που εκλαμβάνουμε είναι θετικά και αποδεικνύεται η δυναμική της «Μαύρης Θύελλας» και στην κυριολεξία η πόλη μας βρίσκεται σε αναβρασμό με κυρίαρχο συναίσθημα την ευόδωση της συνεργασίας. Σχετικά με τα ονόματα, το έμβλημα, τα χρώματα και οτιδήποτε άλλο έχει δει το φως της δημοσιότητας, δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά και καλό θα είναι κάποιοι να μη βιάζονται.
Προχωράμε αργά και σταθερά πάνω σε δυνατό πλάνο. Αν δώσω την ομάδα θα τη δώσω σε καλά χέρια και όχι σε κάτι ανύπαρκτους φερμένους «επενδυτές» που δεν έχουν ούτε γνώσεις αλλά ούτε και χρήματα», είπε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός» άντρας της «Μαύρης Θύελλας».
fukuda3
Πλήρες Μέλος

Σύνδεσμος: Δεν είμαι οργανωμένος

Re: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δημοσίευσηαπό pater-3- » Παρ Φεβ 19, 2010 8:31 pm

ego ena eho na po i kalamata kanei deal etsi kai ginei ayto i tripolitsiotes vlepeis tous ixere kai i mana tous kai theloune champions ling ..... re pousti mou an einai dinaton ayti pou theloune kapion na ependiei stin omada tous den vriskoune kai ayti pou apo to pouthena tous erhete kanoun pasha eleos pia
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pater-3-
Πλήρες Μέλος

Σύνδεσμος: Rangers Νεάπολης

Επιστροφή στο Αλλες ομάδες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης