ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - Α' ΕΣΚΑΝΑ 2010-11

Συζητήσεις για μπάσκετ

Re: ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - Α' ΕΣΚΑΝΑ 2010-11

Δημοσίευσηαπό basketikos » Τετ Ιούλ 21, 2010 3:25 am

PetranG3 έγραψε:ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ για την αγωνιστικη περιοδο 2010-11 (Α' ΕΣΚΑΝΑ)

Ευτυχη νεα της τελευταιας στιγμης : Απο την περσινη ομαδα, ανανεωσε και συνεχιζει ο ΝΤΑΚΟΥΛΙΑΣ, ο οποιος ειχε πολυ καλη χρονια στη Γ' Εθνικη περσυ και θα βοηθησει παρα πολυ στη φετινη προσπαθεια.

Απο κει και περα, στην ομαδα μας ηρθαν οι :
ΠΡΙΝΕΑΣ (Π. ΦΑΛΗΡΟ)
ΝΤΟΚΟΣ (ΜΙΛΩΝΑΣ)
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ (ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.)
ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ (ΙΛΙΟΝ)
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ (ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ)
ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ (ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΟΡΩΝ)
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΙΛΙΟΝ)

Το ροστερ συμπληρωνεται απο τους ηδη υπαρχοντες παικτες του συλλογου μας :
ΛΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗΣ
ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
ΓΑΛΙΤΗΣ
ΖΗΣΗΣ
ΠΑΠΑΔΗΣ
ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΑΡΤΖΟΓΛΟΥ

Η ομαδα γινεται προσπαθεια να παρουσιαστει οσο το δυνατον πιο ανταγωνιστικη γινεται φετος. Στοχος ειναι, εντος του γηπεδου να αποδειξουμε την αξια μας. Με τον κοσμο μας στο πλευρο μας δεν εχουμε να φοβηθουμε τα μεγαλυτερα μπατζετ αλλαων ομαδων που παρουσιαζονται ως φαβορι στην κατηγορια.
Αυτη η χρονια ειναι πολυ ιδιαιτερη για τον ΙΩΝΙΚΟ. Φετος θα κινηθει αυστηρα βασει εσοδων - εξοδων, προλαβαινοντας ενδεχομενα ''κανονια'' στα μεσα στης χρονιας, οπως μπορει να συμβει σε αλλες ομαδες. Ηδη, σχεδον ολα τα περσινα οφειλουμενα εχουν εξοφληθει και η ομαδα θα πορευτει χωρις αυτον τον βραχνα στη νεα αγωνιστικη περιοδο. Το ευτυχημα ειναι οτι αυτον τον ''αερα αλλαγης'' ως προς τη νοοτροπια, το συμμεριζονται τοσο οι παικτες που στελεχωνουν φετος το ροστερ μας οσο και ο κοσμος που παραμενει κοντα στην ομαδα

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχουμε. Ελπιζουμε, στο τελος της σεζον να χαμογελαμε, διοτι βασει της ιστοριας αυτης της ομαδας, δεν αξιζουμε να παιζουμε εδω...Αν μη τι αλλο, θα απολαυσουμε αυτην την περιηγηση, στις γειτονιες του Πειραια κατα βαση, της Αθηνας και οπου αλλου παιξουμε...Ελπιζουμε, μ' αυτον τον τροπο, η ομαδα να ξαναβρει παλι την ταυτοτητα της και να αναγγενηθει μεσα απο τις σταχτες της...και βεβαια να συνειδητοποιησει ποια πολη και ποιον κοσμο εκπροσωπει...

Nα πουμε οτι στην Τεχνική ηγεσία θα βρισκονται οι Μάης Κωνσταντινίδης, Αντώνης Χατζηκυριάκος
Το τεχνικό team συμπληρώνει ο Δημήτρης Μισσιακός που αναλαμβανει τις υποδομες.
Μια τριάδα ανθρώπων που βρισκονται πραγματικά κοντά στην Ομάδα.

Ο petran κοιτα την φωτεινη πλευρά του φεγγαριού και καλά κάνει. Εγω θα υπενθυμισω οτι χρειαζεται προσπαθεα - υπαρχουν δυσκολίες απο τα συσσωρευμένα χρέη - αλλά και πολύ θέληση να ανεβουμε ένα σκαλί παραπάνω.

Ελπιζω να το πετυχουμε, αλλά αυτο θα γινει αν είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Ευχομαι καλά νεα και απο την ΠΑΕ.

To μπασκετ απεκτησε και γκρουπ στο fb: ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ BC (official group) http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 844&ref=ts
οσοι πιστοι.
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΑ ΞΑΝΑ - ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩ & ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ
(ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΟ AKΑΤΟΡΘΩΤΟ)
basketikos
Moderator

Σύνδεσμος: Rangers Αη Γιώργη

Δημοσίευσηαπό blue1965white » Τετ Ιούλ 21, 2010 7:08 am

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία κυρίως. Αφού δεν πήγε κάπου ο Καβαδάς πρέπει να τον συμπεριλάβουμε στο ρόστερ που έγραψε ο Πέτρος. Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός φέτος για εμάς αλλά αν έρθει είναι εννοείται καλοδεχούμενη. Εκτιμώ ότι αγωνιστικά είμαστε κοντά στα φαβορί της ανόδου, άρα αν ο κόσμος ακολουθήσει την ομάδα σε όλα της τα παιχνίδια μπορεί να της δώσει τις 3-4 επιπλέον νίκες που θα την οδηγήσουν στο πρωτάθλημα. Πολλές ευχές σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και ειδικά για τα παιδιά που θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα με το αστέρι να έχουν υπόψη τους ότι ήρθαν σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αν το εκτιμήσουν μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν.
blue1965white
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetranG3 » Παρ Ιούλ 30, 2010 11:01 pm

Αν και αργησαμε λιγο σε σχεση με το ροστερ (καλοκαιρι ειναι) να σας ανακοινωσουμε και το φετινο προπονητικο team της ομαδας μπασκετ :
ΑΝΔΡΙΚΟ: Μάης Κωνσταντινιδης - βοηθ. Αντωνης Χ΄Κυριακός
ΕΦΗΒΙΚΟ: Αντωνης Χ'Κυριάκος
ΠΑΙΔΙΚΟ: Δημήτρης Μισσιακός
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Δημήτρης Μισσιακός

Σύντομα θα ακολουθησουν και ανακοινώσεις και για τα υπόλοιπα Τμήματα (μινι-προ-μινι, ακαδημίες)

Εναρξη περιοδου : 23 Αυγουστου (ξεκινημα προπονησεων)

Εναρξη αγωνων : 4 Οκτωβρη
Μεγάλωσα, δεν άλλαξα δεν έβαλα μυαλό, και είμαι εδώ ακόμα εδώ πιο δυνατά πιο δυνατά σου τραγουδώ...ΙΩΝΙΚΕ..!!
Άβαταρ μέλους
PetranG3
Πλήρες Μέλος

Σύνδεσμος: Δεν είμαι οργανωμένος

Δημοσίευσηαπό PetranG3 » Παρ Αύγ 13, 2010 5:30 pm

Προταση για τον αθλητη του Συλλογου μας, Βασιλη Καββαδα, εφθασε στο τμημα μπασκετ. Προκειται για προταση απο 2 ομαδες της Α1 (!!!) και 1 της Α2. Μολις υπαρξουν λεπτομερειες και το θεμα προχωρησει θα υπαρξουν περισσοτερες δημοσιευσεις...
Μεγάλωσα, δεν άλλαξα δεν έβαλα μυαλό, και είμαι εδώ ακόμα εδώ πιο δυνατά πιο δυνατά σου τραγουδώ...ΙΩΝΙΚΕ..!!
Άβαταρ μέλους
PetranG3
Πλήρες Μέλος

Δημοσίευσηαπό blue1965white » Σάβ Αύγ 14, 2010 11:24 am

Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τον Βασίλη και για τον Ιωνικό. Εύχομαι ο Βασίλης να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και σε λίγα χρόνια να μιλάει για αυτόν όλη η Ελλάδα. Ταυτόχρονα ο Ιωνικός δικαιούτε και αυτός να έχει κάποιο κέρδος από αυτή την ιστορία. Όχι μόνο υλικό κέρδος αλλά και ηθικό. Οι ακαδημίες μας είναι το μέλλον του συλόγου και η ελπίδα μας. Από την καρδιά μου εύχομαι στο Βασίλη και σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών να κάνουν αξιόλογη πορεία στο χώρο του μπάσκετ. Μακάρι πολλά από αυτά τα παιδιά να εκπληρώσουν τους στόχους τους μαζί με τον Ιωνικό.
blue1965white
Moderator

Δημοσίευσηαπό blue1965white » Πέμ Αύγ 19, 2010 2:10 pm

Από contra.gr

Για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και συμμετοχή στην προετοιμασία του Αμαρουσίου έρχονται την προσεχή Δευτέρα οι Μαμουτού Ντιαρά και Ντεγουάρικ Σπένσερ.
Τα δύο ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα των "κιτρινόμαυρων" έχουν συνεννοηθεί με τους ανθρώπους της ομάδας και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα την πρώτη ημέρα της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να τακτοποιηθούν και να τεθούν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.
Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό η... παρέα του Αμαρουσίου να έχει μεγαλώσει, καθώς γίνονται συντονισμένες ενέργειες για τη συμπλήρωση του ρόστερ, το οποίο μέχρι τώρα αριθμεί τέσσερις παίκτες (Μπατής, Ντιαρά, Σπένσερ, Σαρικόπουλος) συν δύο ακόμη (Καραποστόλου και Κις).

Εν τω μεταξύ, στο Μαρούσι δεν κοιτάζουν μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον της ομάδας. Σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουν τα τμήματα υποδομής και απώτερο στόχο να ενισχύσουν μελλοντικά την ανδρική ομάδα, συμβόλαιο με την ομάδα των βορείων προαστίων υπέγραψε ο 19χρονος Βασίλης Καββαδάς του Ιωνικού Νικαίας. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί προ δύο εβδομάδων με τον 18χρονο Ατετακούμπο.
blue1965white
Moderator

Δημοσίευσηαπό PetranG3 » Δευτ Αύγ 23, 2010 8:38 pm

Φρεσκα νεα...Βγηκε το προγραμμα των αγωνων για την Α' ΕΣΚΑΝΑ
Προς το παρον δεν το εχω ολοκληρο...Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι παιζουμε
πρωτο αγωνα με την Ελευθερια Μοσχατου στο Μοσχατο,
2ο αγωνα με τον Αλιμο εντος,
3ο αγωνα με το Ρεντη νομιζω εξω,
4ο με τον Εθνικο εντος...(τα αλλα δεν τα θυμαμαι ακριβως)
προτελευταιο αγωνα του πρωτου γυρου με την Προοδευτικη στον Πλατωνα (συνεπως στο β' γυρο προτελευταια αγωνιστικη εκτος)
και τελευταιο αγωνα με τον Πολις Καλλιθεα...

Οποτε ανεβει το προγραμμα, θα το ανεβασουμε κι εδω...Καλη αρχη να χουμε...Οσο μπορουμε απο κοντα την ομαδα...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΙΩΝΙΚΑΡΑ...!
Άβαταρ μέλους
PetranG3
Πλήρες Μέλος

Δημοσίευσηαπό basketikos » Δευτ Αύγ 23, 2010 10:05 pm

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Ομαδας για το νεο Πρωτάθλημα.

Επίσης η κλήρωση όπως την είπε ο Petran - ξεκινάμε με:

Eλευθερία Μοσχάτου - Ιωνικος
Ιωνικός - Αλιμος
Ρέντη - Ιωνικός
Ιωνικός - Εθνικός
Φάρος - Ιωνικος

Τα υπόλοιπα σύντομα...
ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΑ ΞΑΝΑ - ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩ & ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ
(ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΟ AKΑΤΟΡΘΩΤΟ)
basketikos
Moderator

Σύνδεσμος: Rangers Αη Γιώργη

Δημοσίευσηαπό Jorje-3- » Δευτ Αύγ 23, 2010 10:08 pm

basketikos έγραψε:Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Ομαδας για το νεο Πρωτάθλημα.

Επίσης η κλήρωση όπως την είπε ο Petran - ξεκινάμε με:

Eλευθερία Μοσχάτου - Ιωνικος
Ιωνικός - Αλιμος
Ρέντη - Ιωνικός
Ιωνικός - Εθνικός
Φάρος - Ιωνικος

Τα υπόλοιπα σύντομα...

Δεν ξέρω αν διακατέχει μόνο εμένα αυτό το συναίσθημα, αλλά αισθάνομαι μια δίψα για το μπασκετακι.... Και είναι και όλα τα παιχνίδια κοντά μας, οπότε...!
:coolatos
Άβαταρ μέλους
Jorje-3-
Πλήρες Μέλος

Δημοσίευσηαπό PetranG3 » Τρί Αύγ 24, 2010 10:31 am

Σχετικα καλο το προγραμμα αν και ολα φαινονται μεσα στο γηπεδο. Το καλο ειναι οτι Μανδρα, Πολις Καλλιθεα και Φαρο τους εχουμε ολους στο Β' Γυρο στην εδρα μας...
Επισης το καλο ειναι πως παιζουμε τελευταια αγωνιστικη εντος με Πολις Καλλιθεα...Αν ειναι να κριθει κατι τοτε, θα γυρει προς τα εμας, εχοντας βεβαια και την καταλληλη ''ατμοσφαιρα''...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ''ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ'' ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...ΙΩΝΙΚΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ...ΓΕΡΑ...! :bravissimo
Άβαταρ μέλους
PetranG3
Πλήρες Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μπάσκετ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης